Populære spørsmål

Flexibemanning Viken tilbyr skreddersydde bemanningstjenester innen barnehage, helse og barnevern. Vi spesialiserer oss på å koble kvalifiserte og engasjerte fagfolk med institusjoner som trenger midlertidig eller langsiktig personell.

Vår rekrutteringsprosess inkluderer grundige bakgrunnssjekker, intervjuer og kvalifikasjonsverifisering. Vi jobber tett med våre kunder for å forstå deres spesifikke behov og finne kandidater som passer perfekt til deres organisasjon.

Ja, vi forstår at det noen ganger oppstår uforutsette behov for bemanning. Vårt dedikerte team er klar til å reagere raskt for å dekke akutte og kortsiktige bemanningsbehov, sikrende at din virksomhet fortsetter å operere effektivt.

Kostnadene for våre tjenester varierer avhengig av flere faktorer, inkludert typen stilling, krav til spesialisering, og lengden på oppdraget. Vi tilbyr gjennomsiktige prising og skreddersydde tilbud basert på dine spesifikke behov. I tillegg til dette er vi 25-30% under markedspris, noe som gjør oss konkurransedyktige. 

Ja, mange av våre kunder velger å tilby permanente stillinger til midlertidige ansatte som har vist seg å være en god match for deres team. Vi støtter og tilrettelegger for overganger fra midlertidige til faste stillinger, basert på klientens og kandidatens behov og interesser.

Generelle spørsmål

Det første steget er å ta kontakt med oss via telefon eller e-post. Vi vil da avtale et møte for å diskutere dine behov og hvordan vi best kan støtte din organisasjon.

Absolutt. Vår forpliktelse stopper ikke ved plasseringen. Vi tilbyr kontinuerlig støtte og oppfølging for å sikre at både kandidaten og din organisasjon er fornøyd med samarbeidet.

Vår tilnærming er dypt personlig og skreddersydd. Vi fokuserer på å bygge langvarige relasjoner med våre kunder og kandidater, og vår omfattende erfaring innen spesialiserte sektorer som barnehage, helse, og barnevern, gjør oss til en verdifull partner i ditt bemanningsbehov.

Flexibemanning Viken dekker et bredt spekter av sektorer med spesiell fokus på barnehage, helse og barnevern. Vi opererer i Viken-området, men har også kapasitet til å dekke behov utenfor dette geografiske området avhengig av kundens behov.

Vi opprettholder høy kvalitet på våre tjenester gjennom kontinuerlig evaluering og utvikling av våre rekrutteringsprosesser, regelmessig opplæring av vårt team, og ved å opprettholde en tett dialog med både våre kunder og ansatte. Vår dedikasjon til kvalitet sikrer at vi konsekvent kan levere tjenester som møter og overgår forventningene.

FAQ