img-01.jpg
bg-03.jpg

Fleksibel bemanning for alle

Hvem er vi?

Revolusjonere bemannings-
rekrutteringsbransjen

Flexi Bemanning Viken står i fronten av bemanningstjenester, spesialisert innen barnehage, helse, og lagersektoren. Vår visjon er å tilby fleksible og tilpassede løsninger som sikrer din arbeidsplass en effektiv og smidig drift. Med et team av dedikerte eksperter, fokuserer vi på å forstå dine unike behov og jobber utrettelig for å matche deg med kvalifiserte kandidater som ikke bare passer til rollene men også bidrar til en stabil og produktiv arbeidsstyrke. Vår visjon om å skape verdifulle og langsiktige partnerskap med våre kunder, er drivkraften bak vår enestående service.

Kvalitet

Vi forstår at hver rolle er avgjørende og vi stopper ikke jakten før vi finner kandidaten som ikke bare fyller rommet, men også som hever standarden.

Partnerskap

Med over 30+ fornøyde kunder bak oss, vet vi at et godt samarbeid starter med åpen kommunikasjon og en dyp forståelse av dine spesifikke behov og mål.

Hastighet

Når du ringer, springer vi i aksjon. Vår effektivitet sikrer at dine bemanningsbehov blir møtt raskt, uten å ofre kvaliteten på talentene vi leverer.

Innovasjon

Vi bruker avanserte rekrutteringsverktøy og databaser for å effektivisere ansettelsesprosessen.

Våre spesialiteter

Hvorfor velge oss?

Når du står overfor valget av en bemanningspartner, er det kritisk å velge en som forstår de intrikate nyansene i din virksomhet og som kan levere presist det du trenger. Flexibemanning Viken skiller seg ut i mengden, og her er grunnene til at vi er det foretrukne valget for selskaper som søker eksepsjonell bemanningskompetanse.

Våre tjenester

Vi tilbyr et bred spekter av tjenester

Helse

Flexibemanning Viken skreddersyr bemanningsløsninger for helsesektoren.

Barnehage

Flexibemanning Viken skreddersyr bemanningsløsninger for barnehagesektoren.

Barnevern

Flexibemanning Viken skreddersyr bemanningsløsninger for barnevernssektoren.

Fornøyde kunder

35 +


Kontakt oss idag for en uforpliktet samtale

    Om Oss